Ministria

Historia:

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë  (MTI) është pjesë përbërëse e Qeverisë së Kosovës, e zgjedhur me votën e lirë, në zgjedhjet e para vendore, në nëntor të vitit 2001. Pikërisht, më 4 mars 2002, Ministria e Tregtisë dhe Industrisë filloi punën.